Thuis

Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de de Filtertechnologie van Anpingshanke, Ltd wordt opgericht in 2005 in Anping, zijn China.We fabrikant van geplooide filter, gesinterde filter, filterschijf, buisfilter, groeffilter, diverse de filterproducten van de mandfilter enz. en geweven draadnetwerk.

Wij hebben ISO9001 in 2013.WE introduceren advannced productie en het testen materiaal, productietechnologie van in het buitenland, en goedkeuren van de woord-klasse het materiaal kwaliteitsfilter als belangrijkst materiaal van het filterelement goedgekeurd, zich specialiseert in de productie van poreuze metaal gesinterde materialen als belangrijkst filtermateriaal en filterelement. Behalve voor goede kwaliteit, leveren wij technische ondersteuning, betrouwbare filtratieoplossing en de tevreden dienst. Wij bevorderen de productie efficiënter van gebruikers zijn.

 

Met meer dan de ervaring en de ontwikkeling van 20years, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerp, research&development en de productie van metaalfilter. In de filter van petrochemische stof, polymeer, brandstoffiltratie, gasbehandeling, waterbehandeling, de voedselindustrieën, enz., is Hanke het belangrijke merk geworden. Nu hebben wij klanten wereldwijd, zoals de Verenigde Staten, Zuid-Korea, Canada, Australië, Frankrijk, Duitsland, Finland, Italië, Brazilië, Japan, Taiwan, enz. Veel van zijn beroemd en het belangrijke merk in hun industrie.

 

Onder woeste voltooiing en nieuw economiemodel, proberen wij om nieuwe klantenservicemanier te weten te komen en te proberen een verschillend filterbedrijf te zijn. Dan hebben wij ons eigen merk. Onze opdracht moet onze gebruikersproductie efficiënter en schoner maken door onze filters te gebruiken. Om schoon milieu te maken en mensen gezonder te maken.

 

Welkom alle oude en nieuwe klanten om ons te contacteren en onze fabriek te bezoeken. De Hankefilter kan als uw eisen worden aangepast. Wij zijn bereid om met u met superieure kwaliteitsfilters samen te werken en de onmiddellijke geschikte dienst.

 

Wij bezaten:

Uitstekend research&Developmentteam;

Geavanceerde ontwerpideeën;

de ervaring van 20 jaar;

Gestandaardiseerd productiemateriaal;

Efficiënte kwaliteitsbewaking

 

Wij bieden aan

Aangepaste producten en de dienst;

Betrouwbare filtratieoplossingen;

Technische ondersteuning;

De snelle leveringsdienst;

Bespaar extra kosten;

 

Producten

Geplooide filter, gesinterd filterelement, filterschijf en diverse filterelementen en draadnetwerk. Het materiaal omvat roestvrij staal, duplexss, Avondmaal Duplexss, monel, inconel, nikkel, hastelloy enz.

 

Toepassing

Petrochemische stof, Polymeer, Katalytische filtratie, brandstoffiltratie, de productielijn van de oliedruk en scherpe oliefiltratie en homogenisatie; Gasbehandeling; waterbehandeling; de farmaceutische industrieën, de voedselindustrieën; industriële vlambescherming, enz.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze producten concentreren zich op corrosief milieu op hoge temperatuur en hoge druk van filterelementen en filters: het metaal die filterelement, metaal vouwen sinterde filterelement, filterplaat, filterpatroon en een verscheidenheid van filters. De metaalmaterialen omvatten roestvrij staal, dubbel fasestaal, super dubbel fasestaal, Monel-legering, Hastelloy-legering, Inconel-legering, enz.

De producten worden uitgevoerd: De Verenigde Staten, Duitsland, Spanje, Italië, Japan, Korea, Taiwan en andere landen en gebieden.

Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : HANKE

Aantal werknemers : 1~100

Jaarlijkse omzet : 295-495

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Certificaten China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Certificaten