Thuis

Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole

Certificaat
China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd certificaten
China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De ontwikkeling van NSN kan niet van de sterke steun van Hanke-Co. van de filtertechnologie worden gescheiden, Ltd. Voor deze gelegenheid, wens ik Hanke-Co. van de filtertechnologie, Ltd een gelukkige verjaardag en wens gemeenschappelijke ontwikkeling in de toekomst. -- Zhang Yongqiang, Voorzitter van NSN Co., Ltd

—— ZhangYongQiang

De professionele diensten, rechterhand. Bij dertig, opmerkelijke verwezenlijkingen. De woorden van lof zijn moeilijk te beschrijven. Exotische bloemen van buitenlands kapitaal, eerste permanente yun. -- Chen Linlong, de Tak van Peking, Co. van Canada Fuhan, Ltd

—— Chen Linlong

De lantaarn bij het front van hervorming -- vooruitgang in exploratie, de wieg van transformationele talenten -- cultiveer met de groei, de partner van buitenlands-gefinancierde ondernemingen -- steun om geloofwaardigheid, de familie van de meerderheid van werknemers te bereiken -- geef en los zorgen op. -- Zhang Guowei, ondervoorzitter, GlaxosmithKline (China) Ltd

—— Zhang Guowei

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

1. Het statuut van de kwaliteitscontrole van het productieproces in productkwaliteitscontrole. Sinds de jaren '90, heeft de theorie van kwaliteitscontrole grote veranderingen ondergaan. De moderne technologie van de kwaliteitstechniek verdeelt kwaliteitscontrole in verscheidene stadia, en de kwaliteitscontrole in het stadium van productontwikkeling en ontwerp wordt genoemd kwaliteitsontwerp. Het productieproces moet worden gecontroleerd. Dit stadium wordt genoemd kwaliteitscontrolestadium. De kwaliteitscontrole door bemonsteringsinspectie is de traditionele kwaliteitscontrole, die post-kwaliteitscontrole wordt genoemd. In de bovengenoemde stadia dat, is belangrijkst kwaliteitsontwerp, door kwaliteitscontrole en dan post-kwaliteitscontrole wordt gevolgd. Voor die productieprocessen van geringe kwaliteit, is de post-inspectie onontbeerlijk, maar de kwaliteitscontrole zou de bron van behandeling, preventie zo spoedig mogelijk moeten zijn. De ex post facto controle zou moeten worden geleidelijk geëlimineerd. In feite, hebben sommige rijk-wereldfirma's postmortaal het testen afgeschaft. Om samen te vatten, proces is de controle een zeer belangrijke bron van kwaliteitscontrole voor productkwaliteit.

2. Om de kwaliteit van producten te verzekeren, moeten wij de kwaliteitscontrole van het productieproces versterken. De kwaliteitscontrole is de technieken en de activiteiten worden goedgekeurd om kwaliteits aan vereisten te voldoen dat. Zijn doel is productkwaliteit te verzekeren door het proces te controleren en factoren te elimineren die tot ontevredenheid in alle stadia van de kwaliteitscyclus leiden. De kwaliteit van zowel componenten als eindproducten kan door de schommeling van kwaliteitskenmerken rond de ontwerpstreefwaarde worden beschreven. Als de schommeling kleiner is, is het kwaliteitsniveau hoger. Wanneer elke kwaliteits kenmerkende waarde de ontwerpstreefwaarde bereikt, d.w.z., is de schommeling nul, dan bereikt de kwaliteit van het product het hoogste niveau. Maar dat gaat nooit gebeuren. Daarom moeten wij kwaliteitscontrole in het productieproces uitvoeren om de schommeling te minimaliseren. De meeste succesvolle ondernemingen in de wereld zijn onafscheidelijk van de strikte kwaliteitscontrole van het productieproces. Het de kwaliteitsdocument van D1-9000 van Boeing en de technologie van de de controlegrafiek van SPC van Japan zijn alle documenten met betrekking tot de technologie van de productieprocesbeheersing. Ford Motor Company van de Verenigde Staten heeft een zeer strikt kwaliteitsnormsysteem dat voor zijn eigen werkelijkheid geschikt is. Dit kwaliteitsnormsysteem werkt fundamenteel volgens de procedure van de de kwaliteitsverrichting van QS 9000 (met inbegrip van ISO 9000). Deze systeemdocumenten behandelen het uitvoerige en gehele proces van kwaliteitsbewaking, die het vormingsproces van het gehele product behandelen, en specificeren het werk moet worden voltooid dat in elk proces en hoe te om diverse kwaliteitsgegevens in detail te registreren. Dit niet alleen waarborgt de productkwaliteit maar ook verstrekt heel wat technische materialen voor de toekomstige de kwaliteitsverbetering. Ford niet alleen legt de kwaliteitsnorm vast, maar ook organiseer ernstig de tenuitvoerlegging en de strikte handhaving van deze verordeningen om de kwaliteit van en de evaluatienorm van uitvoering, doorwaadbare plaats aan tweemaal controles van een jaar de interne kwaliteit te verzekeren, en het streven naar het probleem van uit geschikte controle de controle formuleert corrigerende maatregelen, de rectificatie binnen een tijdslimiet, en volgt strikt de inspectie en de controle. De behoefte om procesbeheersing te versterken

I. ontoereikende aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe klanten. Aangezien het de ordevolume van de klant vrij groot is en ontwikkelingswaarde, voor de inleidende proefordeproducten heeft, zou het overeenkomstige werk van het ordeoverzicht moeten worden gedaan de de route en vereisten van het productieproces bepalen.

Ii. De eerste inspectie en de bemonsteringsinspectie van de producten worden niet strikt uitgevoerd zoals vereist in de documenten. Het doel van de eerste inspectie is het voorkomen van tekorten te verhinderen door het eerste stuk van het product te bevestigen en het te zetten in massaproduktie zonder enige kwaliteitsabnormaliteit. De bemonsteringsinspectie moet de stabiliteit van het proces bepalen, greep de dynamica van de productkwaliteit door bemonsteringsinspectie, en volgens zijn schommelingen in het productieproces bevorderen om aangewezen aanpassingen te maken, en verzekert uiteindelijk de kwaliteit van het product.

Iii. onredelijke proceskwaliteitscontrole. Voor de productie van product doet de kwaliteitscontrole door de productieafdeling, gemakkelijk om controle van kwaliteit te verliezen, en geen goed werk van de overeenkomstige supervisie, het inspectiewerk.

Ten vierde, besteed geen aandacht aan het voorkomen van kwaliteitsproblemen. In het geval van product de kwaliteitsproblemen, niet alleen geschikt om de oorzakenanalyse uit te voeren, maar ook troffen geen controlemaatregelen in het verdere verwerkingsproces. De productie was nog overeenkomstig de gewoonte, die tot het voorkomen van het tweede kwaliteitsongeval leidde.

5. De kunstmatige werkgewoonten en de ervaring zullen niet gebruikt worden als norm en basis voor productieverrichting. Als slechts me op de gewoonte en de ervaring baseer om dingen te doen, kan niet van de gewoonte uitgaan en de ervaring van de mensen, zal de kwaliteit van hun producten niet effectief gewaarborgd worden.

Certificaten
 • China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd certificaten

  Standaard:Quality management system certification

  Aantal:UQ140160R0

  Uitgiftedatum:2014-01-27

  Vervaldatum:2017-01-26

  Scope / Range:Metal filter element, filter screen, wire mesh manufacturing and services

  Uitgegeven door:Beijing Union Zhiye Certification Co. LTD

 • China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd certificaten

  Standaard:business license

  Aantal:91131125586927128P

  Uitgiftedatum:2011-12-02

  Vervaldatum:2031-12-02

  Scope / Range:Business Scope

  Uitgegeven door:Anping County Bureau of Administrative Examination and Approval

Contactgegevens
Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Dina Yang

Tel.: +86 131 7171 8191

Fax: 86-318-7999978

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)