Thuis ProductenAutomatische Zelfreinigende Filter

Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2

Certificaat
China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd certificaten
China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De ontwikkeling van NSN kan niet van de sterke steun van Hanke-Co. van de filtertechnologie worden gescheiden, Ltd. Voor deze gelegenheid, wens ik Hanke-Co. van de filtertechnologie, Ltd een gelukkige verjaardag en wens gemeenschappelijke ontwikkeling in de toekomst. -- Zhang Yongqiang, Voorzitter van NSN Co., Ltd

—— ZhangYongQiang

De professionele diensten, rechterhand. Bij dertig, opmerkelijke verwezenlijkingen. De woorden van lof zijn moeilijk te beschrijven. Exotische bloemen van buitenlands kapitaal, eerste permanente yun. -- Chen Linlong, de Tak van Peking, Co. van Canada Fuhan, Ltd

—— Chen Linlong

De lantaarn bij het front van hervorming -- vooruitgang in exploratie, de wieg van transformationele talenten -- cultiveer met de groei, de partner van buitenlands-gefinancierde ondernemingen -- steun om geloofwaardigheid, de familie van de meerderheid van werknemers te bereiken -- geef en los zorgen op. -- Zhang Guowei, ondervoorzitter, GlaxosmithKline (China) Ltd

—— Zhang Guowei

Ik ben online Chatten Nu

Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2

Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2
Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2 Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2 Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2 Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2

Grote Afbeelding :  Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HANKE
Certificering: ISO9001
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1piece
Prijs: Please contact me
Verpakking Details: in houten doos
Levertijd: 3 weken
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1000pieces/week

Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2

beschrijving
Filtergebied: 10㎡ Model: HK-5 Koolstofstaal
Het werkdruk: 0.5M pa Kleur: Aangepast
Het werktemperatuur: 180℃ Filterelement: De Patroon van de roestvrij staalfilter
Hoog licht:

Dia 500mm Automatische Zelfreinigende Filter

,

Hoogte 500mm Automatische Zelfreinigende Filter

,

10m2 automatische Zelfreinigende Filter

Hoogte 500mm, Dia 500mm, de Auto Zelfreinigende Huisvesting van de Filterpatroon

 

 

Eigenschappen van zelfreinigende filter:

 

De automatische die terugslagfilter, ook als zelfreinigende filter wordt bekend, is de beste oplossing voor ononderbroken scheiding van grote en kleine deeltjes in olie en gas. Water en afvalwaterzuiveringsinstallaties.

 

Het het werk principe van zelfreinigende filter:

 

Dit proces wordt beheerd door een automatische controlesysteem, dat begint en een motor tegenhoudt, die opent en de automatische afvoerkanaalklep sluit. Maak de filter zonder de afzetstroom te onderbreken schoon.

 

Het werk principe van zelfreinigende filter:

 

Het zelfreinigende filtratiesysteem wordt ontworpen aan en automatisch onophoudelijk verwijdert vaste deeltjes door het filterelement uit 25 μ m aan 6000 μ M. te polijsten. De gefiltreerde vloeistof kan verschillend zijn: het zeewater, het bronwater, het grondwater, het rivierwater en het oppervlaktewater, de ruwe olie, de stookolie, de bouwmaterialen van enz. kunnen zich van gietijzer, koolstofstaal en roestvrij staal aan speciaal AUSTENITIC FERRITIC STAAL zoals naar maat gemaakte duplex, super duplex, nikkellegeringen en titanium uitstrekken. Deze filters worden ontworpen overeenkomstig alle internationale ontwerpcodes (b.v. ASME, BS, VSR, enz.).

 

Producttype Automatische zelfreinigende filter
Beschikbare vloeistof Rivierwater, meerwater, kringloopwater, proceswater, reinjectionwater, zeewater, drinkbaar water en enz.
Filtratieclassificatie 252000μm
Ontwerptemperatuur Algemeen type: 0-95°C; op hoge temperatuur: 250°C;
De Waaier van het stroomtarief 1-8000m3/h
Filtergebied 4970 cm2 - 89530 cm2
Zelfreinigend DP 1.5MPa
Inham en afzetgrootte 2“ - 24“
Intern deelmateriaal 304/316L/CS
Faciliteitenlevering 380V AC, 24V gelijkstroom; naar maat gemaakt is beschikbaar;

 

Technologische Parameters
Model HK-5 Koolstofstaal
Filtergebied 10 m2
Het werkdruk 0,5 Mpa
Het werktemperatuur 180 ℃
Filterelement

De Patroon van de roestvrij staalfilter

 

Eigenschappen van zelfreinigende filter:

 

De automatische die terugslagfilter, ook als zelfreinigende filter wordt bekend, is de beste oplossing voor ononderbroken scheiding van grote en kleine deeltjes in olie en gas. Water en afvalwaterzuiveringsinstallaties.

 

Principe van zelfreinigende filter:

 

Het zelfreinigende filtersysteem en verwijdert automatisch onophoudelijk vaste deeltjes uit 25 µm aan 6000 µm door het element van de terugslagfilter. De gefiltreerde vloeistof kan verschillend zijn: het zeewater, het bronwater, het grondwater, het rivierwater en het oppervlaktewater, de ruwe olie, de stookolie, de bouwmaterialen van enz. kunnen zich van gietijzer, koolstofstaal en roestvrij staal aan speciaal austenitic ferritic staal zoals duplex, super duplex, nikkellegeringen en douanegrootte van titanium uitstrekken. Deze filters worden ontworpen volgens alle internationale ontwerpcodes, zoals ASME, BS, VSR, enz.

 


Het ruwe water gaat van de inham van de filter binnen, gaat door het filterscherm, en de schone waterstromen over door de afzet van de filter. De oppervlakte van het binnenfilterscherm accumuleert geleidelijk aan met vuil, veroorzakend de filtercake om zich, en het drukverschil op de verhogingen van het filterscherm dienovereenkomstig te ontwikkelen. De schakelaar van het drukverschil ontdekt het drukverschil, en wanneer het drukverschil een vooraf ingestelde waarde, het het schoonmaken procesbegin bereikt.

Het filtreren proces:

 

 

Het schoonmaken proces:

 

Zodra het drukverlies (ΔP) op de filter een vooraf ingestelde waarde bereikt (gewoonlijk versperren 0,5 (7psi), wordt het filterscherm automatisch schoongemaakt. De spoelende klep opent, wordt de druk vrijgegeven van de hydraulische zuiger, en een schoon water wordt gelost door de spoelende klep. De motor is gelijktijdig de stofcollector roteert en beweegt zich langs zijn as. De combinatie van verticale beweging en omwenteling zorgt ervoor dat de zuigingspijp de volledige interne filteroppervlakte zal behandelen en effectief de filter zal schoonmaken. Het volledige proces vergt 5 seconden. Het volledige proces heeft ononderbroken watervoorziening.

 

Uitvoerige parameters van zelfreinigende filter

 

Werkende stroom: 20-5000m3/h

Tevreden om ons voor details, verschillende waterkwaliteit & nauwkeurigheid te contacteren, is het overeenkomstige stroomtarief verschillend

Minimum werkdruk: 2Kg

De lage werkdruk kan opstelling in het de aanjaagpompmateriaal van de rioleringsafzet zijn

Maximum werkdruk: 10Kg; 150psi

Volgens de gebruiker kan het verzoek aangepaste hoge druk zijn, detailleert contacteert ons

Filtratiegebied: 3000cm2 -20000 cm2

Inham/afzetdiameter: , 80.100.150.200.250.300.350.400.500.600.800 50 mm;

Maximum werkende temperatuur: 70°C;

Boven deze temperatuur gelieve te specificeren

 

Ongeveer ons:

 

Co. van de de Filtertechnologie van Anpingshanke, Ltd wordt opgericht in 2005 in Anping, zijn China.We fabrikant van geplooide filter, gesinterde filter, filterschijf, buisfilter, groeffilter, diverse de filterproducten van de mandfilter enz. en geweven draadnetwerk.

Wij hebben ISO9001 in 2013.WE introduceren advannced productie en het testen materiaal, productietechnologie van in het buitenland, en goedkeuren van de woord-klasse het materiaal kwaliteitsfilter als belangrijkst materiaal van het filterelement goedgekeurd, zich specialiseert in de productie van poreuze metaal gesinterde materialen als belangrijkst filtermateriaal en filterelement. Behalve voor goede kwaliteit, leveren wij technische ondersteuning, betrouwbare filtratieoplossing en de tevreden dienst. Wij bevorderen de productie efficiënter van gebruikers zijn.

 

 

Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2 0

 

Hoogte 500mm Dia 500mm de Automatische Zelfreinigende Filter van 10m2 1

 

 

Contactgegevens
Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Sunny

Tel.: +8613031827161

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)