Thuis

Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd certificaten
China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De ontwikkeling van NSN kan niet van de sterke steun van Hanke-Co. van de filtertechnologie worden gescheiden, Ltd. Voor deze gelegenheid, wens ik Hanke-Co. van de filtertechnologie, Ltd een gelukkige verjaardag en wens gemeenschappelijke ontwikkeling in de toekomst. -- Zhang Yongqiang, Voorzitter van NSN Co., Ltd

—— ZhangYongQiang

De professionele diensten, rechterhand. Bij dertig, opmerkelijke verwezenlijkingen. De woorden van lof zijn moeilijk te beschrijven. Exotische bloemen van buitenlands kapitaal, eerste permanente yun. -- Chen Linlong, de Tak van Peking, Co. van Canada Fuhan, Ltd

—— Chen Linlong

De lantaarn bij het front van hervorming -- vooruitgang in exploratie, de wieg van transformationele talenten -- cultiveer met de groei, de partner van buitenlands-gefinancierde ondernemingen -- steun om geloofwaardigheid, de familie van de meerderheid van werknemers te bereiken -- geef en los zorgen op. -- Zhang Guowei, ondervoorzitter, GlaxosmithKline (China) Ltd

—— Zhang Guowei

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij begonnen de producten van de het schermfilter te contacteren in 1998, na 13 jaar van ervaring, in van het de opstellings wanze metaal van 2009 de productenfabriek. Met de uitbreiding van zaken en het plan op lange termijn van het bedrijf, Co. van de de Filtertechnologie van Anping Hanke, werd Ltd geregistreerd en werd gevestigd in December 2011. De Hankefilter verkreeg het recht van de buitenlandse invoer en de uitvoer in 2012, en ging de ISO9001-certificatie in December 2013 over.

   

  De Hankefilter veroorzaakt en verkoopt het element van de roestvrij staalfilter, golf filterelement vouwen, gesinterd filterelement, het filterscherm en filter hoofdzakelijk vat en andere filterproducten die. Ons doel is zich bij het filtreren van componenten, ontwerp en vervaardiging van high-end filters te concentreren. In de concurrerende omgeving van vandaag en nieuwe economische vorm, onderzoek nieuwe de dienstwijze, worden een nieuwe vertegenwoordiger van de filtrerende industrie, vormen hun eigen uniek merk.

   

  Onze visie moet onze filters maken de productie van onze klanten efficiënter en veilig en milieuvriendelijk maken, de milieureinigingsmachine maken, de maatschappij tot lagere koolstof maken, en mensen gezonder maken.

   

  De industrieën dienen wij spel een belangrijke rol in menselijke gezondheden en het milieu, zoals de chemische industrie, de chemische vezelindustrie, de medische industrie, de hydraulische industrie, enz. Om het even welke filtratie in productie zal een invloed op het menselijke lichaam en het milieu hebben. Zo moeten wij de filters van uitstekende kwaliteit, door de kwaliteit van de dienst verstrekken, zodat onze klanten veilig voelen, verzekerd en efficiënt.

   

  De voortdurende verbetering en de verbetering zijn een belangrijke taak van ons bedrijf in de toekomst, zijn de basis van onze productie en ontwikkeling. Door eerlijke samenwerking met klanten, wordt de visie van het bedrijf gerealiseerd, en het Hanke-merk wordt gevormd om de diensten voor de maatschappij en de klanten te verlenen.

   

  Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

  Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Onze producten concentreren zich op corrosief milieu op hoge temperatuur en hoge druk van filterelementen en filters: het metaal die filterelement, metaal vouwen sinterde filterelement, filterplaat, filterpatroon en een verscheidenheid van filters. De metaalmaterialen omvatten roestvrij staal, dubbel fasestaal, super dubbel fasestaal, Monel-legering, Hastelloy-legering, Inconel-legering, enz.

 • R & D

   

  Co. van de Hankefilter, Ltd wordt gevestigd in serigrafie van China de „van de gemeente“ Anping-Provincie, Hebei-Provincie, met de verkoop en de dienstbureau van Zuid-Korea.

  Onze producten concentreren zich op corrosief milieu op hoge temperatuur en hoge druk van filterelementen en filters: het metaal die filterelement, metaal vouwen sinterde filterelement, filterplaat, filterpatroon en een verscheidenheid van filters. De metaalmaterialen omvatten roestvrij staal, dubbel fasestaal, super dubbel fasestaal, Monel-legering, Hastelloy-legering, Inconel-legering, enz.

  De producten worden uitgevoerd: De Verenigde Staten, Duitsland, Spanje, Italië, Japan, Korea, Taiwan en andere landen en gebieden.

Contactgegevens
Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Dina Yang

Tel.: +86 131 7171 8191

Fax: 86-318-7999978

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)