Thuis Productende gesinterde filter van het draadnetwerk

Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal

Certificaat
China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd certificaten
China Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De ontwikkeling van NSN kan niet van de sterke steun van Hanke-Co. van de filtertechnologie worden gescheiden, Ltd. Voor deze gelegenheid, wens ik Hanke-Co. van de filtertechnologie, Ltd een gelukkige verjaardag en wens gemeenschappelijke ontwikkeling in de toekomst. -- Zhang Yongqiang, Voorzitter van NSN Co., Ltd

—— ZhangYongQiang

De professionele diensten, rechterhand. Bij dertig, opmerkelijke verwezenlijkingen. De woorden van lof zijn moeilijk te beschrijven. Exotische bloemen van buitenlands kapitaal, eerste permanente yun. -- Chen Linlong, de Tak van Peking, Co. van Canada Fuhan, Ltd

—— Chen Linlong

De lantaarn bij het front van hervorming -- vooruitgang in exploratie, de wieg van transformationele talenten -- cultiveer met de groei, de partner van buitenlands-gefinancierde ondernemingen -- steun om geloofwaardigheid, de familie van de meerderheid van werknemers te bereiken -- geef en los zorgen op. -- Zhang Guowei, ondervoorzitter, GlaxosmithKline (China) Ltd

—— Zhang Guowei

Ik ben online Chatten Nu

Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal

Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal
Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal

Grote Afbeelding :  Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: HANKE
Certificering: ISO9001
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1piece
Prijs: Please contact me
Verpakking Details: in houten doos
Levertijd: 3 weken
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1000pieces/week

Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal

beschrijving
Aangepaste verpakking: Ja Gebruik: Chemische filter
brand name: hanke technologie : Hoge precisielassen
Materiaal: super duplex roestvrij staal super duplexroestvrij staal: Sterke drukweerstand
Technische parameters: De filtratienauwkeurigheid is 0.5-200um Betalingsvoorwaarden: T / T, Western Union, PayPal., Escrow, L / C
Hoog licht:

200mm Roestvrij staal Gesinterde Filter

,

30µm Roestvrij staal Gesinterde Filter

,

30µm gesinterde netwerkfilter

De werkende temperatuur -50℃-800℃, Lengte 200mm, Filtratienauwkeurigheid is 0.5-200um, Roestvrij staal Gesinterde Filterstaaf

 

 

De poeder gesinterde die filterkaars is een micro-filtratieelement van titaniumpoeder en 316L-poeder wordt gemaakt, dat wordt gefiltreerd, gevormd en gesinterd.

Volgens de behoeften van gebruikers, kan het poreuze componenten met diverse vormen, structuren, partikelgroottes en poreusheid produceren.

Filtratienauwkeurigheid: 1 ~ 65 μ M

Materiaal: 316 roestvrij staal, titanium

 

Model L (mm) D (mm) M Filtergebied (M2) R (µm) Filtermedia
Cf.-50/250-r 250 50 Verzegelende ring of flens 0,038 2, 5, 10, 15, 20, 30, 40, 75 Roestvrij staal Gesinterde Draaddoek
Cf.-50/500-r 500 0,078
Cf.-50/1000-r 1000 0,15
Cf.-60/500-r 500 60 0,094
Cf.-70/500-r 500 70 0,108
Cf.-75/500-r 500 75 0,115
Cf.-90/500-r 500 90 0,14
Cf.-150/500-r 500 150 0,23
Nota: De binnensteun van filterelementen kan roestvrij staal geperforeerde buis of de lente zijn

 

Gesinterde metaalfilter voor de productomschrijving van de precisiefiltratie:

 

De gesinterde metaalfilter wordt gemaakt van gesinterd metaalpoeder of gesinterd draadnetwerk. Het doel is een materiaal te creëren dat sterk genoeg is om zijn mechanische sterkte te verzekeren en ook een poreuze structuur te verstrekken die als filtermiddel kan worden gebruikt. Het sinteren (verspreiding die plakken) is het proces om hitte en druk in een oven op hoge temperatuur te combineren, die de gehele structuur stijf maakt en hoge poreusheid heeft. De gesinterde metaalfilters kunnen in verschillende formaten, zoals patroon, schijf, laminaat, cilinder, één van beiden worden gemaakt van welke voor de toepassingen die van de procesfiltratie corrosie met hoge weerstand, uitstekende en weerstand op hoge temperatuur vereisen ideaal is.

 

 

De productvoordelen van poeder sinterden filterstaven:

 

Weerstand op hoge temperatuur, normaal gebruik onder 500 graden van Celsius.

Hoge filtratienauwkeurigheid, stabiele poriën, efficiënte verwijdering van opgeschorte vaste lichamen en deeltjes, hoge filtratienauwkeurigheid en goed reinigingseffect.

Goede luchtdoordringbaarheid en lage drukverlies. Hoge poreusheid, eenvormige poriegrootte, kleine aanvankelijke weerstand, gemakkelijke terugslag, online regeneratie, het gemakkelijke schoonmaken, sterke regeneratiecapaciteit, en lange levensduur.

Hoge mechanische sterkte, goede starheid, goede plasticiteit, geen extra bescherming van de kadersteun, eenvoudig installatie en gebruik, geschikt onderhoud, en goede assemblage.

Eenvormige poriën, vooral geschikt voor hoge uniformiteitstoepassingen zoals vloeibare distributie en homogenisatie.

Filternauwkeurigheid: 1 ongeveer 65μm.

Geen deeltjes vallen weg en zullen geen secundaire verontreiniging van de originele vloeistof veroorzaken.

Lage drukverschil, grote stroom, filtreerbare filter, gemakkelijk te werken.

Goede corrosieweerstand, stabiel gebruik in salpeterzuur, zwavelzuur, azijnzuur, oxalic zuur, fosforzuur, 5%-zoutzuur, gesmolten natrium, vloeibare waterstof, vloeibare stikstof, waterstofsulfide, acetyleen, waterdamp, waterstof, en kooldioxide.

Het vormende proces is goed, en de algemene lassen vrije lengte kan 1200mm bereiken.

 

 

 

Voorzorgsmaatregelen in sinterende de filterkaars van het gebruikspoeder

 

Is de poeder gesinterde filterkaars een soort voor consumptie geschikt. Hoewel het duurzamer is dan andere filtercomponenten, zou het moeten worden genoteerd niet om te krassen en te raken, te breken, daling en andere fenomenen tijdens het schoonmaken en demontage, om verwonding aan menselijk lichaam te verhinderen. Gebruik geen hulpmiddelen om kracht op de oppervlakte van het filterelement toe te passen.

 

In het algemeen, wordt het filtraat gefiltreerd van buiten de filter aan de binnenkant. Het omgekeerde filtreren wordt niet geadviseerd.

 

Tijdens filtratie, zet langzaam aan de vereiste werkdruk onder druk. Open niet de klep en zet snel het onder druk.

 

Wanneer de maximum werkdruk minder dan of gelijk aan 50% van de filtratieefficiency is, is het noodzakelijk om met schone lucht of schone vloeistof op tijd te polijsten.

 

Tijdens het polijsten en het polijsten, wordt de filterkaars van poeder het sinteren over het algemeen gepolijst met zuiver gas. De terugslagdruk is 1.2-1.5 keer van de werkdruk. De terugslagtijd is elke keer 3-5 seconden, en de verrichting wordt herhaald voor 4-6 keer. Na dat, wordt de filterkaars gepolijst met schone vloeistof en 3-5 minuten voor 2-3 keer gepolijst

 

Als het filterelement en backblown wordt gepolijst, is het drukverlies nog ernstig, en het zou op tijd moeten worden schoongemaakt.

 

Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal 0

 

Lengte 200mm Gesinterde de Filterstaaf van 30um Roestvrij staal 1

 

 

Contactgegevens
Anping Hanke Filtration Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Sunny

Tel.: +8613031827161

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)